Jump to content
Tom Gorman

Photos Not Appearing??

Recommended Posts

Dizzy Gosnell    703
Dizzy Gosnell
On 11/28/2015, 2:36:35, Bill Edwards said:

IE does seem to the common denominator for problems with the new software!

 

As an aside, I use Chrome on my Android phone and the forum is a million percent better than the old software on mobile where I had the choice of 'mobile version' where I couldn't do most things or 'desktop' which was big, slow and bulky. The experience on my phone alone is worth the upgrade to me!

Using this forum on my Note 5 is sooo much faster and more repsonsive than it used to be with the old forum s/ware, and thats all the way from the USA.

 

IE is such a buggy cart horse I don't really know anyone who uses it much for day to day work anymore.

  • Like 1

Share this post


Link to post
John Carter    1,683
John Carter
On 29/11/2015, 10:08:00, John Carter said:

Now sorted. Went to Options and deselected Tabs - Open new windows in a new tab instead

CORRECTION: Those settings are in Firefox, not Chrome, so they didn't solve the problem. Chrome is not my default browser, so it's not the end of the world for me - I'm only posting this in case I misled anyone else.

Nevertheless, if anyone knows how to make Chrome work for me in this respect, please let me know.  :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...