Jump to content

Photos Not Appearing??


Tom Gorman

Recommended Posts

Dizzy Gosnell

  • Group:  Supporter
  • Followers:  1
  • Topic Count:  23
  • Topics Per Day:  0.00
  • Content Count:  401
  • Content Per Day:  0.02
  • Reputation:   1,383
  • Achievement Points:  404
  • Days Won:  4
  • Joined:  18/05/08
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  17/10/1956

On 11/28/2015, 2:36:35, Bill Edwards said:

IE does seem to the common denominator for problems with the new software!

 

As an aside, I use Chrome on my Android phone and the forum is a million percent better than the old software on mobile where I had the choice of 'mobile version' where I couldn't do most things or 'desktop' which was big, slow and bulky. The experience on my phone alone is worth the upgrade to me!

Using this forum on my Note 5 is sooo much faster and more repsonsive than it used to be with the old forum s/ware, and thats all the way from the USA.

 

IE is such a buggy cart horse I don't really know anyone who uses it much for day to day work anymore.

  • Like 1
Link to comment

  • Group:  Supporter
  • Followers:  1
  • Topic Count:  70
  • Topics Per Day:  0.00
  • Content Count:  483
  • Content Per Day:  0.02
  • Reputation:   1,810
  • Achievement Points:  483
  • Days Won:  5
  • Joined:  16/11/08
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

On 29/11/2015, 10:08:00, John Carter said:

Now sorted. Went to Options and deselected Tabs - Open new windows in a new tab instead

CORRECTION: Those settings are in Firefox, not Chrome, so they didn't solve the problem. Chrome is not my default browser, so it's not the end of the world for me - I'm only posting this in case I misled anyone else.

Nevertheless, if anyone knows how to make Chrome work for me in this respect, please let me know.  :)

Link to comment

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...