Jump to content

Members List


Graham Vaughan

Recommended Posts

Graham Vaughan

  • Group:  Supporter
  • Followers:  0
  • Topic Count:  251
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  633
  • Content Per Day:  0.03
  • Reputation:   4,930
  • Achievement Points:  980
  • Days Won:  25
  • Joined:  24/01/09
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  03/08/1951

Any advice please, with the problem that I can only search the members list with the page numbers at the top and bottom of the page, the individual letters on the left side appear to be locked in the ' all ' position. Is this a problem on the site or is it just at my end ?

Link to comment

  • Group:  Member
  • Followers:  4
  • Topic Count:  60
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  772
  • Content Per Day:  0.12
  • Reputation:   2,317
  • Achievement Points:  1,180
  • Days Won:  6
  • Joined:  05/01/06
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  18/07/1949

I take it that you aren't able to use the 'Search Box top right? :unsure:

The alphabet is locked in 'All' for me, as well.

I'm sure Bill will be able to advise later today. ;)

  • Like 1
Link to comment
Bill Edwards

  • Group:  Root Admin
  • Followers:  7
  • Topic Count:  2,563
  • Topics Per Day:  0.33
  • Content Count:  5,748
  • Content Per Day:  0.73
  • Reputation:   2,614
  • Achievement Points:  7,542
  • Days Won:  10
  • Joined:  12/09/02
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  08/02/1963

Am at work accessing using phone.

Will look into this and report back :)

Link to comment
Bill Edwards

  • Group:  Root Admin
  • Followers:  7
  • Topic Count:  2,563
  • Topics Per Day:  0.33
  • Content Count:  5,748
  • Content Per Day:  0.73
  • Reputation:   2,614
  • Achievement Points:  7,542
  • Days Won:  10
  • Joined:  12/09/02
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  08/02/1963

I've just tried this on my home computer and it works fine :)

Can you give me as much info as possible please and I'll make some more enquiries: Operating system, browser etc

Link to comment
Nick Attwell

  • Group:  Member
  • Followers:  1
  • Topic Count:  26
  • Topics Per Day:  0.00
  • Content Count:  208
  • Content Per Day:  0.01
  • Reputation:   229
  • Achievement Points:  273
  • Days Won:  0
  • Joined:  17/04/14
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  14/03/1961

Just to say members list feature is a brilliant idea as you can see if anyone you know is registered who are not currently logged in

Thanks Bill :)

Link to comment
Graham Vaughan

  • Group:  Supporter
  • Followers:  0
  • Topic Count:  251
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  633
  • Content Per Day:  0.03
  • Reputation:   4,930
  • Achievement Points:  980
  • Days Won:  25
  • Joined:  24/01/09
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  03/08/1951

I've just tried this on my home computer and it works fine :)

Can you give me as much info as possible please and I'll make some more enquiries: Operating system, browser etc

Hi Bill, the problem I had with members list has miraculously disappeared of its own accord and is working fine today. I use Microsoft explorer on windows 8. There was an update last night. Whether this was the cure or coincidence I don't know. Thank you for your time and interest.

Link to comment

  • Group:  Member
  • Followers:  4
  • Topic Count:  60
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  772
  • Content Per Day:  0.12
  • Reputation:   2,317
  • Achievement Points:  1,180
  • Days Won:  6
  • Joined:  05/01/06
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  18/07/1949

Hi Bill, the problem I had with members list has miraculously disappeared of its own accord and is working fine today. I use Microsoft explorer on windows 8. There was an update last night. Whether this was the cure or coincidence I don't know. Thank you for your time and interest.

Now working for me as well. :)

I haven't downloaded any updates today but am also on Windows Explorer and windows 8.

Link to comment
Graham Vaughan

  • Group:  Supporter
  • Followers:  0
  • Topic Count:  251
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  633
  • Content Per Day:  0.03
  • Reputation:   4,930
  • Achievement Points:  980
  • Days Won:  25
  • Joined:  24/01/09
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  03/08/1951

Now working for me as well. :)

I haven't downloaded any updates today but am also on Windows Explorer and windows 8.

Well John, strange thing old thing that glitch, sorted now though, I'm blaming mine on the eclipse.

Link to comment
Bill Edwards

  • Group:  Root Admin
  • Followers:  7
  • Topic Count:  2,563
  • Topics Per Day:  0.33
  • Content Count:  5,748
  • Content Per Day:  0.73
  • Reputation:   2,614
  • Achievement Points:  7,542
  • Days Won:  10
  • Joined:  12/09/02
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  08/02/1963

I think there was a problem on the forum, which has righted itself.

Upon seeing the problem I tried on my phone and it wouldn't work. I assumed it was a phone problem and tried on my desktop, which worked fine. I tried my phone again and it worked.

Temporary glitch that I can't explain :wacko:

Link to comment

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...