Jump to content

Forum Images


Bill Edwards

Recommended Posts


  • Group:  Root Admin
  • Followers:  7
  • Topic Count:  2,563
  • Topics Per Day:  0.33
  • Content Count:  5,753
  • Content Per Day:  0.73
  • Reputation:   2,615
  • Achievement Points:  7,547
  • Days Won:  10
  • Joined:  12/09/02
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  08/02/1963

Dear All

 

IPB have now restored all the images which were displaying as thumbnails as full sized images :)

 

Regards

 

Bill

Link to comment
Roger Peatman

  • Group:  Supporter
  • Followers:  0
  • Topic Count:  92
  • Topics Per Day:  0.02
  • Content Count:  1,345
  • Content Per Day:  0.29
  • Reputation:   3,946
  • Achievement Points:  1,855
  • Days Won:  7
  • Joined:  08/02/11
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

I think there may still be a problem with photos not displaying properly.

I've looked at a few photo posts that have been updated today, and the previous set of photos, on the same page, haven't loaded fully.  --- or is it just me and my set-up ?

Link to comment

  • Group:  Root Admin
  • Followers:  7
  • Topic Count:  2,563
  • Topics Per Day:  0.33
  • Content Count:  5,753
  • Content Per Day:  0.73
  • Reputation:   2,615
  • Achievement Points:  7,547
  • Days Won:  10
  • Joined:  12/09/02
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  08/02/1963

I've also noticed, specifically http://www.fun-fairs.co.uk/topic/76126-twists-in-the-1990s/

 

I've passed it back to Tech Support

Link to comment

  • Group:  Root Admin
  • Followers:  7
  • Topic Count:  2,563
  • Topics Per Day:  0.33
  • Content Count:  5,753
  • Content Per Day:  0.73
  • Reputation:   2,615
  • Achievement Points:  7,547
  • Days Won:  10
  • Joined:  12/09/02
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  08/02/1963

Tech Support have run the rebuild again, but slower and they believe they've caught all the images that didn't convert correctly.

 

The Twist topic I'd seen is working correctly.

 

If you see any topics where the photos aren't displaying correctly, please send me a link and I will get Tech Support on it.

 

Many thanks for your patience.

 

Bill

Link to comment
Roger Peatman

  • Group:  Supporter
  • Followers:  0
  • Topic Count:  92
  • Topics Per Day:  0.02
  • Content Count:  1,345
  • Content Per Day:  0.29
  • Reputation:   3,946
  • Achievement Points:  1,855
  • Days Won:  7
  • Joined:  08/02/11
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

I've checked 3 separate topics which previously had problems displaying  --- all are now correct .

We're getting there step by step .    :D

  • Like 1
Link to comment

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...