Jump to content

Video links


John Carter

Recommended Posts

YouTube videos which were embedded prior to the software change are no longer embedded. Have I missed a notification about this?

Link to comment

I wasn't aware of this problem. I've passed it to Tech Support and will keep you posted.

Link to comment

Apologies for the delay on this, I've been waiting for Tech Support to fix.

 

YouTube videos are now working.

 

Regards

 

Bill

Link to comment
2 hours ago, Bill Edwards said:

YouTube videos are now working.

 

The one I wanted to see, which prompted my post, doesn't work. It returns "404 Not found". On the other hand, if you cut and paste it into another tab, then it does work.

Link to comment
2 minutes ago, John Carter said:

 

The one I wanted to see, which prompted my post, doesn't work. It returns "404 Not found". On the other hand, if you cut and paste it into another tab, then it does work.

 

Tech support said it was fixed,  I checked a couple and they were fine.  Which one(s)  aren't working John and I'll take a look. 

Link to comment
5 minutes ago, John Carter said:

Sorry, Bill, I forgot to add the link. It's the two videos here:

http://www.fun-fairs.co.uk/topic/75651-warwick-mop-2015-build-up-pull-down-time-lapse-videos/

 

The repair seems to have missed that post. I have repaired the post. Please let me know if you find anymore.

 

Regards

 

Bill

Link to comment

Thanks. I just tried to sign off, but it's not possible. The text page seems to have moved up covering part of the header.

Link to comment

Sorry John, don't understand what you are trying to do :unsure:

Link to comment

Logoff from ATOTF. The Sign Out button is obscured.

Link to comment

Further to that, I can see that the same has happened in Chrome, but the button is just visible. The logo has disappeared in Firefox and Chrome, which is no doubt connected.

Link to comment
Roger Peatman

The pages are out of sync  -- the logo is missing and some graphics too i.e.  --- Moderater , Admin under member's name etc.

edit - Banner is missing too

Link to comment
28 minutes ago, John Carter said:

Logoff from ATOTF. The Sign Out button is obscured.

 

25 minutes ago, John Carter said:

Further to that, I can see that the same has happened in Chrome, but the button is just visible. The logo has disappeared in Firefox and Chrome, which is no doubt connected.

 

10 minutes ago, Roger Peatman said:

The pages are out of sync  -- the logo is missing and some graphics too i.e.  --- Moderater , Admin under member's name etc.

edit - Banner is missing too

 

Please see http://www.fun-fairs.co.uk/topic/76344-banner-adverts/

 

Tech Support are working on our file storage system and some graphics are missing temporarily

 

EDIT - I've removed the logo which should sort the top of the page/menu

Link to comment

I can see the Sign out button now.

I thought I'd seen the last of detention when I left school. :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...