Jump to content

Error Messages.


Roger Peatman

Recommended Posts

Roger Peatman

I don't know if it's just me, but I seem to be getting this message quite a lot.:

"

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at root@localhost to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Link to comment
Jamie Peters

I've not seen any error messages myself, and I'm sure if any members had it would have been mentioned by now.

 

Does it happen after doing a certain thing, any patterns, or is it just random?

Link to comment
Bill Edwards

I did see that error once yesterday, but put it down to a one off glitch.

 

I've checked the error logs and there is nothing untoward.

 

If it happens again, let me know and I will report to Tech Support.

Link to comment
Roger Peatman
33 minutes ago, Jamie Peters said:

I've not seen any error messages myself, and I'm sure if any members had it would have been mentioned by now.

 

Does it happen after doing a certain thing, any patterns, or is it just random?

 

Definitely a random occourance.

I can't recall whether I've seen it on Windows 10 or iPad, but definitely on XP. ? - don't know if that's significant.

Link to comment
Bill Edwards
2 minutes ago, Roger Peatman said:

 

Definitely a random occourance.

I can't recall whether I've seen it on Windows 10 or iPad, but definitely on XP. ? - don't know if that's significant.

 

How often and when did it last happen??

Link to comment
Roger Peatman

3 times this afternoon between 2pm and 4pm.

Link to comment
Bill Edwards

If it happens again, I'll report to Tech Support - keep me posted

Link to comment
Bill Edwards

Any other member experiencing this error??

Link to comment
Gary Witcomb

happen once today when i logged on but been fine since 

  • Thanks 1
Link to comment

once a couple of days ago,and just had a  "504 Gateway Timeout Error"

Link to comment

once a couple of days ago,and just had a  "504 Gateway Timeout Error"

Link to comment
Bill Edwards

Also seems a little slower than usual - or is that just me??

Link to comment
Roger Peatman
2 minutes ago, Bill Edwards said:

Also seems a little slower than usual - or is that just me??

 

I have noticed it recently struggling to load a page, but I just put that down to my internet connection.

Link to comment

It's been very slow for me tonight as well,as with Roger I put it down to a slow connection

Link to comment
Bill Edwards

I've reported to Tech Support - I'll keep you all posted :)

 

Link to comment
Bill Edwards

From Tech Support:

 

Hello,

We believe we have sorted the root cause of this issue. If you are still experiencing problems please let us know.

Link to comment
Paul McHaddan

Not had any errors myself...

 

Have notice the new lay out at the side of the page this is very good :)

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...