Jump to content

Help - Do You Access The Forum From A Mac?


Bill Edwards

Recommended Posts

Bill Edwards

  • Group:  Root Admin
  • Followers:  7
  • Topic Count:  2,563
  • Topics Per Day:  0.33
  • Content Count:  5,753
  • Content Per Day:  0.73
  • Reputation:   2,615
  • Achievement Points:  7,547
  • Days Won:  10
  • Joined:  12/09/02
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  08/02/1963

Dear All

 

A member has stated that he cannot access the site from his Mac.

 

Is anyone using a Mac and can confirm/deny a problem.

 

Many thanks

 

Bill

Link to comment
Reg Chandler

  • Group:  Member
  • Followers:  0
  • Topic Count:  1
  • Topics Per Day:  0.00
  • Content Count:  11
  • Content Per Day:  0.00
  • Reputation:   39
  • Achievement Points:  14
  • Days Won:  0
  • Joined:  08/06/08
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  09/11/1963

I’ve not had a problem accessing site with my Mac 

Link to comment
Bill Edwards

  • Group:  Root Admin
  • Followers:  7
  • Topic Count:  2,563
  • Topics Per Day:  0.33
  • Content Count:  5,753
  • Content Per Day:  0.73
  • Reputation:   2,615
  • Achievement Points:  7,547
  • Days Won:  10
  • Joined:  12/09/02
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  08/02/1963

9 hours ago, Reg Chandler said:

I’ve not had a problem accessing site with my Mac 

 

Many thanks for letting me know. Is it OK using Safari?

Link to comment
Roger Peatman

  • Group:  Supporter
  • Followers:  0
  • Topic Count:  92
  • Topics Per Day:  0.02
  • Content Count:  1,345
  • Content Per Day:  0.29
  • Reputation:   3,946
  • Achievement Points:  1,855
  • Days Won:  7
  • Joined:  08/02/11
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

I have no trouble accessing the Forum with Safari - however, it does "freeze" on a regular basis, but that could be due to the fact that I am using an old ipad2 with an out of date o/s that cannot be updated - although I've not noticed this happening with other sites when surfing in general ?

Link to comment

  • Group:  Supporter
  • Followers:  0
  • Topic Count:  231
  • Topics Per Day:  0.01
  • Content Count:  814
  • Content Per Day:  0.04
  • Reputation:   3,192
  • Achievement Points:  998
  • Days Won:  19
  • Joined:  19/03/08
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

I use a couple of macs at work and home and all fine. Firefox, Chrome and Safari all seem ok.

Link to comment
Reg Chandler

  • Group:  Member
  • Followers:  0
  • Topic Count:  1
  • Topics Per Day:  0.00
  • Content Count:  11
  • Content Per Day:  0.00
  • Reputation:   39
  • Achievement Points:  14
  • Days Won:  0
  • Joined:  08/06/08
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  09/11/1963

I’m using google chrome Bill and not had any problems, in fact it seems a lot quicker

Link to comment
Bill Edwards

  • Group:  Root Admin
  • Followers:  7
  • Topic Count:  2,563
  • Topics Per Day:  0.33
  • Content Count:  5,753
  • Content Per Day:  0.73
  • Reputation:   2,615
  • Achievement Points:  7,547
  • Days Won:  10
  • Joined:  12/09/02
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Birthday:  08/02/1963

Many thanks for your help. With your comments and input from Tech Support I'm confident that the issue isn't the forum and can advise the member accordingly. 

 

Thank again. 

Link to comment

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...