Jump to content

Photo Viewing Issue - RESOLVED


The Team

Recommended Posts

We currently have a small problem for some members regarding Photos not displaying correctly.

 

Our host is already looking into it for us.

 

If anyone can only see links to the pictures instead of the actual pictures your one of the members effected.

 

If you've had this problem and you can now see the pictures, please add a post to say it's been resolved for the benefit of others.

Regards

The Team

Link to post
Mike Cowey

I had this problem last night but it was resolved a bit later.

  • Thanks 1
Link to post
Tim Holmes

OK for me now

  • Thanks 1
Link to post
Graham Wadley

Not working for me yet

  • Thanks 1
Link to post
Graham Vaughan

Not working  for me yet either.

  • Thanks 1
Link to post
Mike Willis

Had this problem today, but going back to the subject a few minutes later they were showing OK.  This seems to be an ongoing problem for me and I'm having to return to the subject each time hoping that it will then be OK.

  • Thanks 1
Link to post
Graham Wadley

Also now ok for me.  Thanks to those who worked on this problem

  • Thanks 1
Link to post
Graham Vaughan
15 hours ago, harry m said:

@Graham Vaughan

 

How is it now ? does it show pictures OK ?

Thanks

harry

All working well now Harry, many thanks 

  • Thanks 1
Link to post

It seems the problem has been resolved now...unless anyone tells us they still have the issue.

 

 

  • Thanks 1
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...